maandag 25 maart 2013

Westlands Kampioenschap Dames

Nog 1 week en de voortekenen zijn goed, dit weekend zeggen de experts dat de temperatuur de dubbele cijfers gaat halen. En hiermee wordt niet bedoelt ’s morgens 7 en ’s middags 7 maar echt een graad of 13/ 14. Vanaf het moment dat de teams het sportpark van VV Naaldwijk op komen zullen zij aangenaam verrast gaan worden. Om ervoor te zorgen dat niemand ook maar iets zal missen, moet elk team UITERLIJK om 09.00 uur aanwezig te zijn, om zich om te kleden en voor de volgende verrassing klaar te staan.

Na de ochtendsessie biedt VV Naaldwijk alle teams en begeleiders een kleine lunch aan. Elk team volgt ook nog een middagprogramma wat uiteindelijk zal leiden tot winnaars en dus hopelijk geen verliezers, ook niet van de finales. U leest het goed, finales maar we houden de exacte plannen natuurlijk nog even voor ons. Wij hopen op een enorme opkomst, niet alleen van de teams, maar ook de aanhang die in plaats van de  winkelboulevards gaan bezoeken in grote getale hun dochter, nicht, tante, buurvrouw, vriendin, vrouw of misschien zelfs al moeder komen aanmoedigen.

Wij verwachten de teams tussen 08.30 en 09.00, niet later. Tot volgende week en voelt u zich vrij om zich welkom te voelen op het allereerste Westlands Kampioenschap voor Damesteams.

Organisatie WK Dames

Geen opmerkingen:

Een reactie posten