dinsdag 5 maart 2013

MVV ’27 doet mee aan NLdoet! Doet u mee met MVV ‘27?




Op vrijdag  15 en zaterdag 16 organiseert het Oranje Fonds voor de negende keer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van het land. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Uiteraard doet MVV ’27 ook mee aan de actie.
Aangezien er zaterdag 16 maart een volledige speelronde op het programma staat, zullen de werkzaamheden op het complex vooral op vrijdag plaatsvinden. Initiator Albert van Leeuwen hoopt op een grote opkomst van vrijwilligers: “NLdoet is bij uitstek geschikt om het nodige onderhoud rondom ons hoofdveld te plegen. We krijgen van het Oranje Fonds een budget van € 450. Daarvan kunnen we materialen bekostigen. Hoeveel we gedaan krijgen, is echter afhankelijk van het aantal vrijwilligers dat ons helpt. Helaas valt het niet altijd mee om voldoende mensen op de been te krijgen.”
Bij MVV ’27 staan er drie hoofddoelen op het wensenlijstje. Van Leeuwen: “Met een aantal teams van de  C en de D willen we de reclameborden langs het hoofdveld eens goed schoonmaken. De bedoeling is om daar na schooltijd om een uur of vier mee te beginnen. We verwachten rond half zes klaar te zijn en daarna zorgen we uiteraard voor iets te eten voor iedereen.”
De twee andere projecten zijn minder geschikt voor de jeugd en dus is een grote opkomst van meer ervaren klusser gewenst. “Het zou mooi zijn als we de banken van de tribune opnieuw in de lak kunnen zetten. Daarnaast willen we het materiaalhok tussen veld 4 en 5 van een vrolijker kleur voorzien. Daarvoor moeten er wel voldoende mensen zijn om te helpen. Vanaf 10 uur ’s ochtends staat de koffie klaar en natuurlijk zorgen we voor een lunch voor hen die de handen uit de mouwen willen steken. Het mag uiteraard de hele dag, maar zeker ook een dagdeel. Alle beetjes helpen,” is de oproep van Van Leeuwen.  

Doet u mee? Geef u hier dan meteen op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten