dinsdag 26 maart 2013

MVV '27 gaat voor duurzaamheid


Naast optimale prestaties op de ‘groene mat’ zet het bestuur van MVV ’27, daar waar het kan, zich ook in voor een duurzame en groene omgeving. Vanaf seizoen 2013-2014 zullen er geen papieren contributie facturen en betalingsherinneringen aan de leden meer worden verzonden maar zal dit voortaan op digitale wijze per e-mail geschieden. Het mes snijdt hier aan twee kanten want deze actie scheelt MVV ’27 jaarlijks zo’n € 1.500,= aan inkt-, drukwerk en portokosten.

Aansluitend zal aan de leden het gemak van automatische incasso worden geboden waarbij de incasso van de jaarlijkse contributie in twee termijnen (in augustus en december van het kalenderjaar) zal worden uitgevoerd. Dit besluit is ook tijdens de ALV van 17 december 2012 bekrachtigd.

In april 2013 zal elk lid individueel telefonisch worden benaderd door een belteam. Enerzijds ter controle van de lidmaatschapgegevens en anderzijds om aan de ledenadministratie een actueel e-mailadres te verstrekken en een bankrekening waarvan deze automatische incasso kan geschieden. Leden die hiervan gebruik willen maken krijgen een jaarlijkse vaste korting op de contributie factuur van € 2,50 en maken eenmalig kans op een prijs die via verloting onder de deelnemers wordt bepaald.

Verder kunnen ledenmutaties (aanmelding, wijziging gegevens, afmelding) voortaan uitsluitend via de
MVV ’27 website (rode button ‘lidmaatschap’ rechts op de site) worden doorgegeven. Dit voorkomt fouten en bespaart wederom papier. De leden zijn en blijven zelf verantwoordelijk voor het juist en tijdig doorgeven van dergelijke mutaties en bij verzuim hierin blijven de verplichtingen onverkort gelden.

Het bestuur is ervan overtuigd dat door deze digitaliseringsslag en het geboden betalingsgemak voor de leden een belangrijke stap wordt gezet in verdere verduurzaming van de leefomgeving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten