dinsdag 12 maart 2013

Lub verlaat MVV ’27 na één seizoen


Maasland – Jesse Lub zal volgend seizoen niet langer het doel van MVV ’27 verdedigen. De Maassluizer heeft de technische staf en het bestuur laten weten dat hij de komende jaargang een nieuwe uitdaging aangaat bij hoofdklasser Nieuwenhoorn. Hiermee komt na slechts een seizoen een einde aan de samenwerking, die wederzijds naar volle tevredenheid was.
Lub vertrekt met pijn in het hart bij MVV  ’27, waar hij ‘het enorm naar zijn zin heeft en onderdeel is van een hele gezellige spelersgroep’. Ambities drijven hem echter richting Voorne-Puttten. Lub werd vorige week gepolst door trainer Wim Schaap van Nieuwenhoorn en tijdens een gesprek bleek er een reële kans  te zijn om eerste doelman bij de (zondag)hoofdklasser te worden. Voor de keeper betekende dit ‘gezien het niveau en de ambitie die ik heb een kans die ik niet mag laten liggen’.
Hoewel Lub pas enkele maanden bij MVV  ’27 keept, voelt de Maassluizer zich al helemaal thuis in Maasland. Hij omschrijft de vereniging als ‘een unieke club met heel veel echte clubmensen’. De doelverdediger zal volgend seizoen dan ook regelmatig op Sportpark De Commandeur te vinden zijn om het eerste elftal aan te moedigen. Wat hem betreft supportert hij bij wedstrijden in de tweede klasse, want ‘ik wil aan het einde van dit seizoen afscheid nemen met niets minder dan het kampioenschap’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten