maandag 21 oktober 2013

MVV '27 verwelkomt Jeugd G-team

In het jaar dat het G-voetbal bij MVV '27 haar 5-jarig jubileum viert wordt deze afdeling uitgebreid met een tweede team. Na een aantal keer op de woensdagavond getraind te hebben heeft het Jeugd G-team afgelopen zaterdag de eerste wedstrijd in het shirt van MVV '27 gespeeld.

Het achttal bestaat uit spelers tussen de 15 en 20 jaar en is overgekomen van SV Honselersdijk. Nu alle overschrijvingen zijn afgerond hoopt het team binnenkort in te stromen in de competitie. Of dit voor de winterstop gebeurt of dat er gewacht moet worden tot het begin van de voorjaarscompetitie is op dit moment nog niet bekend.

Op zaterdag is de begeleiding in handen van Jaqueline van der Berg, zij is met het team meeverhuisd naar MVV '27. De trainingen worden tot nu toe op de woensdagavond verzorgd door Gilbert Remeeus. Maar dit is een tijdelijke oplossing. “ Omdat ik ook de G1 train op woensdagavond, wordt het voor mij wel druk. Dus we zijn op zoek naar een trainer”, aldus Gilbert die tevens coördinator van het G-voetbal is. “Als trainer bij het G-voetbal moet je vooral je hart volgen, het plezier voorop stellen en je verplaatsen in wat de spelers kunnen doen. Je moet het voetbal qua niveau niet willen vergelijken met reguliere jeugdteams. Maar juist deze spelers genieten extra van het voetballen.” Naast een trainer zijn ook nieuwe leden welkom . “We hebben op dit moment 7 veldspelers, en er wordt in het G-voetbal 8 tegen 8 gespeeld. Er zijn op dit moment dus geen wisselspelers en wanneer er iemand op zaterdag verhinderd is zorgt dit dus voor problemen”, legt Gilbert uit. Ook een sponsor voor trainingspakken en/of tassen zou erg welkom zijn.

Wij wensen dit nieuwe team veel succes en vooral veel voetbalplezier toe bij onze club.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten