woensdag 23 oktober 2013

Argeweb Amsio Groep nieuwe sponsor
















De oplettende bezoeker van ons sportpark heeft kunnen zien dat MVV ’27 een nieuwe sponsor rijker is. Sinds kort is de Argeweb Amsio Groep toegetreden tot het groeiende gezelschap Vrienden van MVV ’27.


Argeweb Amsio Groep is een groep internetbedrijven uit Maassluis. Het bedrijf Argeweb is een top-5 webhostingbedrijf in Nederland met meer dan 160.000 domeinnamen voor websites in beheer. Voor deze websites zorgt Argeweb voor de hosting, wat neerkomt op het aanbieden van ruimte voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud die toegankelijk is via een website. Argeweb levert tevens allerlei andere online diensten, zoals online opslag en online back-up. 

Waar Argeweb online diensten levert aan het MKB, doet Amsio dit aan IT-bedrijven en grote website-eigenaren. Amsio levert onder andere hosted infrastructuur, managed hosting en cloud diensten. Naast deze hostingbedrijven bevat de Argeweb Amsio Groep ook interactief reclamebureau Toscani. Toscani is een full-service reclamebureau en heeft zich naast creatieve huisstijlen gespecialiseerd in (complexere) websites en webapplicaties.

Het reclamebord van Argeweb Amsio Groep is kort geleden reeds langs ons hoofdveld geplaatst. Argeweb zal vanaf maart 2014 ook de hosting voor de website van MVV ’27 onder zijn hoede nemen. Bedrijven die ook de mogelijkheden van Argeweb Amsio Groep willen verkennen, kunnen terecht op www.argeweb.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten