woensdag 16 oktober 2013

Speculaaspoppenactie 2013: help mee aan succes!


Na de succesvolle actie voor het terras start MVV ’27 een nieuwe, mooie actie: de Speculaaspoppenactie 2013. Met deze even leuke als eenvoudige actie kan iedereen speculaaspoppen kopen én verkopen voor de club. We vragen alle leden bij te dragen aan een mooi succes van deze actie.

De speculaaspop weegt een halve kilo en is een halve meter lang. De pop is verpakt in een mooie geschenkdoos en kost slechts € 5,00 per stuk. Een aanzienlijk deel van de opbrengst komt ten goede aan de jeugdopleiding van onze club.

Help mee aan succes!
MVV ’27 hoopt dat zoveel mogelijk leden en andere betrokkenen meehelpen om van deze actie een groot succes te maken. Allereerst hopen we uiteraard dat je zelf een speculaaspop wilt kopen. Daarnaast zijn vele jeugdleden vanaf afgelopen weekend actief met het verkopen van de speculaaspoppen.

Voor degenen die nog niet actief zijn met het verkopen van de speculaaspoppen, ligt ook een waardevolle taak weggelegd. Je helpt de club als je in jouw netwerk vraagt of mensen of bedrijven speculaaspoppen van MVV ’27 willen kopen. Denk bijvoorbeeld aan het bedrijf waar je zelf of een bekende werkt. Wellicht willen zij het zelfs wel als Sinterklaascadeautje aan hun personeel aanbieden…

Bestellen (Vanaf 28 oktober niet meer mogelijk)
Het bestellen van de speculaaspoppen kan via jeugdleden of via een online bestelformulier. Als je bestelt via jeugdleden, moet je vooraf betalen. Als je via het webformulier bestelt, kun je betalen als je de speculaaspoppen komt afhalen. Bedrijven hoeven niet vooraf te betalen, zij krijgen een factuur toegestuurd.

De bestellijsten moeten uiterlijk zondag 27 oktober zijn ingevuld. De papieren bestellijsten van de jeugdleden moeten dan ook worden ingeleverd bij hun leiders.

Bezorgen en afhalen

Iedereen die de speculaaspoppen bij een jeugdlid koopt, krijgt deze door het betreffende jeugdlid vanaf woensdag 20 november thuisbezorgd. Bestel je rechtstreeks bij MVV ’27? Dan kun je jouw bestelling woensdag 20 november tussen 13.30 uur en 20.00 uur ophalen in de kantine.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten