zondag 13 oktober 2013

’s-Gravenzande VR1 – MVV’27 VR1 Eindstand 2 - 1 (onverdiend)



Na een week als schrijver/leider door werk er niet te zijn geweest, nu toch weer een verdiend verslag voor de Dames 1 van MVV ’27. Wat een pot voetbal en wederom wat een inzet en wederom geen punt. Maar meiden wat schrijft hier een super trotse trainer/leider. Ik heb nog nooit zulke hongerige dames gezien, die elke week echt willen winnen. We zien het ook op de trainingsopkomst en met slecht weer, gewoon een hoop meiden die er voor willen gaan. 

Op voorhand hoop/denk je aan een 4-0 met alle verhalen tantevoren, maar niets was minder waar; ze mochten der billen dichtknijpen dat we geen punt of zelfs drie punten mee terug namen. Eerste helft 2-0 verloren en de tweede helft gewoon 0-1 gewonnen. Over heel de wedstrijd gezien hadden we gewoon verdiend moeten winnen. Voor het eerst waren we gewoon vanaf het begin beter en zelfs zonder vaste keepster kwamen ze er niet aan te pas. We gingen er vanaf het begin fel bovenop en dekten lekker door als het moest. Dit waren ze zeker niet gewend en als dan de tegenpartij zelfs 1 op 1 moet gaan spelen terwijl hij voor staat, dan is dat voor ons een teken dat hij het effe niet meer zag zitten. 

Het jammere is alleen voor jullie (en ons natuurlijk, haha), dat we weer met lege handen staan. Ik hoop wel dat jullie nu voor jezelf hebben gezien dat het gewoon goed gaat komen. 

Voor de vaste lezers van de verslagen, even ons geweldige team voorstellen: Gerrie top gekeept (als ik niet beter zou weten, dan…). Kim jij ook weer bedankt dat je er kon zijn de 2e helft. Meiden in de verdediging: Daphne, Charelle, Laatje, Suus (de bulldozer), Yootje en de middenvelders: Emma, Marieke, Marijke en Melo (de schoffelaar) en de voorhoede: Puck, Maaike, Siempie, Gaby. De bijnamen kwamen bij de tegenpartij vandaan, dus mea culpa. Helaas de geblesseerden dit keer er niet bij: Stephanie, Kaar en Joyce. Eveline op werkvakantie en Tes familiebezigheden. (Hoop dat ik ze allemaal genoemd heb). Al met al een stelletje top meiden, die niet onderdoen voor welk team dan ook. Meiden bedankt weer en fijn weekend. Tot dinsdag.

Groet, Joost

Geen opmerkingen:

Een reactie posten