woensdag 23 oktober 2013

Verslag MVV '27 - Neptunus/Schiebroek (za)

Voor de eerste ronde van de Regio Rijnmond Cup kwam MVV '27 gisterenavond (dinsdag) bij een aangename temperatuur uit tegen het zaterdagteam van Neptunus/Schiebroek uit Rotterdam dat ook in de tweede klasse uitkomt.

In een duel waar het tempo hoog lag en beide teams volop de aanval zochten, namen de Rotterdammers de winst (0-4) terecht mee naar huis. MVV '27 was zeker niet zo kansloos als de uitslag doet vermoeden, maar de bezoekers waren net wat feller en slimmer ingesteld.

In de 8e minuut werd er bij het wegwerken van de bal in de Maaslandse defensie te lang geklungeld en profiteerde de razendsnelle Fabian Hertstein (0-1).

In het vervolg zag Dion Dickhoff een inzet naast gaan en Roberto van der Pol een poging van de doellijn weggekopt worden.

Tegen het einde van de eerste helft besliste Marciano Deekman het sportieve treffen dat geleid werd door arbiter Rogier Schomaker. Bij een snel uitgevoerde counter schoot hij de 0-2 binnen en even later ook de 0-3. Tussen beide treffers in zag hij ook nog een lob net voor de doellijn weggekopt worden door Lars Kloet.

In het tweede bedrijf bleef MVV '27 zoeken naar een treffer, maar die zou niet komen. Neptunus/Schiebroek daarentegen wist nog eenmaal het doel te vinden via Marciano Deekman (0-4).

Jammer, maar helaas zit het avontuur er in de Regio Rijnmond Cup al weer op. Echter, de wedstrijd a.s. zaterdag uit bij SC Monster is belangrijker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten