zondag 20 oktober 2013

Van de voorzitter







Deze week ontvingen wij, zoals u wellicht op de website heeft gelezen, het droevige bericht dat Mevrouw Gille overleden is. Wij wensen de heer Gille, zijn kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Gisteren was het duidelijk dat de herfstvakantie begonnen is: een klein wedstrijdprogramma en relatieve rust in de kantine. Door alle regenval van de afgelopen week was het ook niet erg dat de grasvelden wat minder belast werden.

Al enige tijd leek het erop dat er bij onze vereniging een jeugd-g-team zou gaan starten. Afgelopen zaterdag hebben zij hun eerste vriendschappelijke wedstrijd gespeeld. Vanaf deze plaats heet ik alle spelers en speelsters met hun ouders van harte welkom bij MVV ’27. We hopen dat jullie een gezellige en sportieve tijd bij onze club zullen beleven.

Verrast werden we deze week door een brief van de gemeente. We ontvangen een waarderingssubsidie voor de uitstekende organisatie van het Cittaslowtoernooi en de inzet van onze vrijwilligers. Ik citeer: “Vaak wordt niet stilgestaan bij het vele werk dat gemoeid is bij de voorbereiding en vervolgens het in goede banen leiden van het toernooi. Als voorbeeld noemen wij de vele vrijwilligers die al vroeg in de weer zijn om het sportpark na de speelronde van de dag ervoor schoon te maken en gereed te maken voor het toernooi op de dag zelf. Een pluim voor alle vrijwilligers die het toernooi tot een succes hebben gemaakt is zeker op zijn plaats.“ 

Mag ik ook uw aandacht vragen voor onze Speculaaspoppenactie? Een leuke en lekkere manier om onze jeugd te steunen. Zelf heb ik binnen mijn bedrijf nagevraagd of de Sinterklaasattentie voor het personeel al besteld was. Dit bleek niet zo te zijn. Dus: 50 speculaaspoppen gaan op 20 november richting Overschie. Misschien ook een idee voor u! Maak dan wel enige haast, want er is nog weinig tijd om uw bestelling op te geven.

Mocht u komende week genieten van een korte vakantie, veel plezier! Zo niet, dan ontmoet ik u vast langs de lijn: dinsdagavond speelt het eerste elftal thuis een wedstrijd voor de Rijnmond cup en op woensdagmiddag wordt er door de selectie een clinic gegeven voor de E- en F-jeugd (informatie vindt u op de website).

Fijne dagen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten