woensdag 10 april 2013

Even voorstellen: Communicatiecommissie MVV ‘27



Enige tijd geleden hebben wij u de ‘geboorte’ aangekondigd van een tweetal commissies binnen MVV ’27: de Sponsorcommissie en de Communicatiecommissie. 
Nadat destijds de sponsorcommissie nader is voorgesteld, is het nu de beurt aan de Communicatiecommissie. 
Deze commissie is, de naam zegt het al, verantwoordelijk voor nagenoeg alle communicatie vanuit MVV ’27. 

Het gemêleerde gezelschap bestaat uit: 
Edwin van Mil, Ronald van Mil, Marco van Trigt, Stefan van Mil, Rogier van der Kraan, Gerard Jordaan, Martine Rasens, Martin van Berkel, Jeannette Davidse en Ben van Mil (niet op de foto).



Dat deze commissie volop in beweging is, blijkt wel uit de hoeveelheid en diversiteit aan zowel informatieve als achtergrondartikelen. Deze communicatie-uitingen worden verspreid via de gebruikelijke podia als de website www.MVV27.nl, clubblad Goal, De Schakel, de website van de WOS (sportverslagen), maar ook via social media-instrumenten Twitter, Facebook en Youtube. Via Facebook worden tevens de wat luchtigere zaken gecommuniceerd, zoals de ‘glazen bol’, het recent gelanceerde MVV'27 foto-bash en de stem-actie voor de nieuwe MVV '27-vlag.

Hoewel er nog veel ontwikkelingen en leuke acties in voorbereiding zijn, worden vernieuwende en/of opbouwende suggesties altijd gewaardeerd. Mail in dat geval naar communicatie@mvv27.nl of spreek bovenstaande personen gewoon even aan.

Heeft u ook iets te melden over een bepaald team, vrijwilligers of iets anders over onze vereniging of leuke foto’s/filmpjes gemaakt kunt u dit ook sturen naar bovenstaand e-mailadres.
U kunt ook contact opnemen met Jeannette Davidse,
tel (06) 16 56 66 76.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten