maandag 1 april 2013

Van de voorzitter



Afgelopen week bereikte ons het bericht dat Goof de Bruin is overleden. Goof was de zoon van onze oud-voorzitter Jaap de Bruin en keepte vele jaren in ons eerste elftal. Wij wensen zijn familie en bekenden veel sterkte toe in deze moeilijke dagen. U vindt een in memoriam op de website en elders in het clubblad.

U heeft ongetwijfeld gelezen dat Jesse Kleiwegt afgelopen week een pittige operatie heeft ondergaan. We kunnen u melden dat hij inmiddels weer thuis is.  Stuurt u hem een kaartje? Werve 12!

Willem Bosschaart heeft ons laten weten na dit seizoen niet verder te gaan als hoofd jeugdopleiding. Een beslissing die wij betreuren, maar zeer respecteren. Willem wil graag weer aan de slag in het bedrijfsleven en een combinatie met het zijn MVV-functie is niet mogelijk. Gelukkig heeft Willem een prima basis gelegd en is zijn hand al duidelijk zichtbaar. Voor de TC een mooie uitdaging om door te gaan op de ingeslagen weg.

Een druk paasweekeinde ligt achter ons. Afgelopen zaterdag een normaal voetbalprogramma en op maandag de gebruikelijke paastoernooien.

De eerste tekenen van een kampioenschap beginnen voorzichtig duidelijk te worden: onze E2 en B1 staan er erg goed voor! Volhouden, jongens, we zijn erg benieuwd wie we als eerste de medailles mogen omhangen.

Het  Westlands Kampioenschap is altijd een hele happening. MVV ’27 is al jaren de gastheer van de F-teams. Een geweldig gezicht, onder een stralende zon (wel koud!) werd met veel inzet het programma afgewerkt. Een compliment voor de toernooicommissie met alle vrijwilligers op het veld en in de kantine is echt op z’n plaats. Door jullie inzet heeft onze club weer een mooi visitekaartje afgegeven.

Ook was er nog een inhaalprogramma voor ons eerste elftal. Op zaterdag de punten binnen gesleept thuis tegen RAS, op maandag in de allerlaatste minuut gelijkgespeeld tegen KMD. Zaterdag komt Die Haghe ons bezoeken. Kom onze selectie aanmoedigen, dit zou weleens een cruciale pot kunnen worden!

Als het nu echt beter weer gaat worden, is het een heel goed idee om alvast wat leuke planten voor in de tuin te bestellen. Via de website of het foldertje in de kantine kunt u uw bestelling opgeven, een mooi initiatief van Bram Heijdra.

Aanstaande zaterdag organiseert het jeugdkamp een feest. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. Als u Ciska of Natasja even belt, dan kunt u nog mee komen feesten (je moet wel ouder dan 16 jaar zijn!).

Ik wens u weer zonnige week toe en tot zaterdag bij onze club!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten