donderdag 11 april 2013

Mooie opbrengst voor MVV ’27 bij Rabo Clubkas Campagne

 

Dinsdag 2 april ontvingen wij van Rabobank Westland de cheque met de opbrengst van maar liefst € 679,50 voor onze vereniging. Dit gebeurde tijdens een feestelijk programma in De Naald.


Na een inleidend woord was er een optreden van de uit Schipluiden afkomstige cabaretier René van Meurs, die in het kader van het Rabo Talenten Concours zijn komende optredens in De Naald mocht promoten. 


Na de pauze werden de cheques aan de aanwezige (132) verenigingen uitgereikt.
Hierbij kreeg “de enige vrouwelijke voorzitter van een voetbalvereniging in de omgeving” nog even spreektijd. 





Als vereniging zijn wij enorm blij met de opbrengst die bij onze bouw- en onderhoudsplannen zeer goed van pas zal komen. Wij willen iedereen die op ons gestemd heeft hartelijk bedanken! 

Tijdens de vierde editie van de Rabobank Clubkas Campagne zijn er maar liefst 38.750 stemmen uitgebracht. Elk lid kon 5 stemmen uitbrengen op zijn favoriete clubs. Het totale aantal stemmen per club bepaalt uiteindelijk de hoogte van het sponsorbedrag. Voetbalvereniging Lyra ging voor de 4e maal met de hoogste opbrengst naar huis.

Bent u klant van Rabobank Westland, maar nog geen lid? Word dit dan snel, zodat u volgend jaar ook op ons kunt stemmen. http://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/westland/leden/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten