zondag 11 augustus 2013

Van de voorzitter

Terwijl u misschien vanaf uw vakantieadres de eerste “van de voorzitter” in dit seizoen leest, is op ons sportpark het voetballen weer begonnen. De eerste trainingen van de 1,2,3, en A1 zijn afgewerkt, de eerste oefenpotten gespeeld en het was zaterdag gewoon weer gezellig in de kantine.

U zult verbaasd zijn als u straks ons complex betreedt. Met man en macht wordt gewerkt aan de entree, het clubgebouw en het terras. Sponsoren met hulp van vrijwilligers en inzet van de sponsorcommissie zorgen ervoor dat er vanaf 14 september het complex een compleet andere uitstraling heeft. Alle dank aan een ieder die zich in zijn vrije uren hiervoor inzet.

Met veel plezier denk ik terug aan mijn bezoek aan het jeugdkamp. Wat een vrolijkheid bij onze jongens. Al heel snel zag ik dat het een goed geoliede machine is waarin iedere leider en kookster zijn/haar steentje bijdraagt. Complimenten!
De komende weken zullen ook de andere trainingen langzaam hervat worden en de meeste teams zullen starten met een bekerduel. Aanstaande dinsdagavond spelen het eerste en tweede in Schipluiden. Als u geïnteresseerd bent hoe Martin Vermeer en Jelle de Fockert hun mannen gaan neerzetten, kom kijken!
Overigens kunnen we nog wel wat handjes gebruiken. Leo en Nico zijn druk bezig om alle doeltjes neer te zetten, netten te vervangen enzovoort. Heeft u nog wat uurtjes over, meld u dan bij hen. Tenslotte moeten we het samen doen en uw hulp is zeer gewenst.


Mocht u nog op vakantie zijn: ik wens u veel plezier, en voor allen die alweer terug zijn in Maasland: de kantine is open op zaterdag, wie weet kom ik u tegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten