woensdag 14 augustus 2013

Defensie MVV '27 laat steken vallen

Gisterenavond (13 augustus) kwam MVV '27 in Schipluiden uit tegen de gelijknamige zondagtweedeklasser voor het Post Kogeko-toernooi. Met een 4-3 overwinning kreeg de thuisploeg de terechte winst.
De Maaslanders hadden zeker een beter resultaat kunnen boeken als hun verdediging niet zoveel steken had laten vallen. Drie van de vier doelpunten van Schipluidense makelij kwamen voort uit persoonlijke fouten in de achterhoede. Dankzij de prima keepende Glenn Mostert bleef de schade verder beperkt.
Halverwege de eerste helft kwam MVV '27 op voorsprong. Een afgemeten voorzet van Coen Hordijk werd door Leon van Kersbergen even zo fraai binnen getikt (0-1).
Schipluiden kon kort daarop profiteren van geklungel in de defensie van de bezoekers via Koen Göbel (1-1) en nog eens negen minuten later door Marcus Post (2-1).
De tweede helft was nauwelijks 'n minuut oud toen de thuisploeg weer kon profiteren van onnodig geklooi. Nu was het Maurice Flinterman die kon afdrukken (3-1). Rond de 73e minuut liepen de gastheren verder uit naar 4-1 door de tweede treffer van Koen Göbel.
In de blessuretijd zorgden Roberto van der Pol (4-2) en Adam van Buuren (4-3) ervoor dat de eindstand er iets draaglijker uitzag.
Het tweede elftal kwam succesvoller voor de dag en versloeg Schipluiden 2 met maar liefs 5-0.
Komende zaterdag speelt het eerste elftal voor hetzelfde toernooi in Schipluiden verder en dan tegen Westlandia-za. De aanvang is 14.00uur