zondag 11 augustus 2013

MVV ’27 oefende tegen Rhoon

Voor het eerste oefenduel in het nieuwe seizoen had MVV ’27 een prima spelende tegenstander uitgenodigd. Derdeklasser Rhoon deed niet onder voor het in de tweede klasse teruggekeerde MVV ’27 en keerde met een 0-2 overwinning huiswaarts.
De wedstrijd ging gedurende de gehele wedstrijd gelijk op, waarbij de bezoekers net iets gemakkelijker voetbalde dan de Maaslanders. Aan beide kanten waren er mogelijkheden, maar alleen Rhoon wist in de eerste helft doeltreffend af te ronden. Rob Tonissen gaf na ca. ’n half uur keeper Glenn Mostert het nakijken met een treffer in de rechterbovenhoek (0-1).
De tweede helft was een kopie van de eerste. De ploegen waren goed aan elkaar gewaagd, maar weer was het Rhoon dat een treffer kon bijschrijven. Rick Verbrugge wist een strakke voorzet van Rob Tonissen achter de nieuwe Maaslandse keeper Teko Malanda te plaatsen (0-2).
De kop is er in ieder geval af en a.s. dinsdag wordt er verder geëxperimenteerd in Schipluiden tegen de gelijknamige zondag tweedeklasser. De aanvang is 19.30uur.