vrijdag 6 november 2009

SupportClub wordt Stichting Ondernemend MVV ’27


Zondag 1 november vond in het Sparta-stadion de jaarlijkse bijeenkomst plaats van de SupportClub van MVV ‘27. Voorafgaand aan de wedstrijd Sparta-NEC (2-0) werd het nieuwe bestuur van de nieuwe sponsorcommissie gepresenteerd aan de sponsoren, die al jarenlang MVV op geweldige wijze ondersteunen. Heel veel dank hiervoor. Een terecht woord van dank gaat ook uit naar de vorige bestuurders, die na tien jaar het stokje hebben overgedragen. Zij hebben er mede voor gezorgd dat onze club financieel gezond kon blijven. Respect en waardering is absoluut hun deel!

Toelichting naam
Het nieuwe bestuur van de sponsorcommissie wordt gevormd door Fred Louter (vz), Ruud van Walsum, Bob Hanemaaijer en Piet Roels. Deze week is ook bekend geworden welke nieuwe naam gebruikt gaat worden voor de nieuwe sponsorcommissie. Met algehele instemming is gekozen voor Stichting Ondernemend MVV ’27. Toelichting:
1. Gaat om ondernemers/bedrijfsleven, is meteen duidelijk, geen enkel misverstand dat het hier om sponsoring gaat.
2. Gaat om sponsoren die iets ondernemen, denk maar aan activiteiten zoals zondag bij Sparta.
3. Gaat om ondernemend MVV ‘27, als voetbalclub waar op een goede en uitdagende manier van alles aan de hand is.

Andere voordelen naam: Nederlandstalig, gemakkelijk te onthouden, glashelder, eenvoudig adres voor toekomstige website (www.ondernemendmvv27.nl, in ontwikkeling).

Inmiddels is Ondernemend MVV ’27 al volop actief. Er zijn sponsormapjes, maar ook sponsorflyers. Weet u een potentiële sponsor? Meld hem of haar aan via de sponsorflyer of stuur een e-mail naar sponsoring@mvv27.nl. Bij voorbaat dank!

Tot slot: Zien hoe gezellig het zondag na de vergadering was? Bekijk een foto-impressie.

1 opmerking: