maandag 2 november 2009

Dames MVV’27 lijden tweede thuisnederlaag in de competitie

Zaterdagmiddag 1 november mochten de dames van MVV ’27 aantreden tegen Binnenmaas Dames 1. Beide teams hadden op dat moment 4 punten uit 4 wedstrijden weten te pakken in de competitie, dus het beloofde een gelijkopgaande strijd te worden. MVV ’27, dat nog steeds met speelsterproblemen te kampen heeft, begon met gelegenheidskeepster Esmeralda Put in het doel. Binnenmaas was de ploeg die de leiding nam in het veld en hun spitsen creëerden veel gevaar in het strafschopgebied van de Maaslandse dames. Dit resulteerde dan ook in een 0-1-voorsprong voor de vrouwen uit Maasdam. MVV ’27 wist echter bij vlagen ook uit te breken en zo kon Marielle Alsemgeest niet veel later de score weer gelijk trekken. De vreugde was echter van korte duur, want voor de rust liep Binnenmaas nog uit naar 1-3. De tweede helft mocht Stephanie van Dijk het doel van de Maaslandse dames verdedigen. De tweede 45 minuten van de wedstrijd wist MVV ’27 meer druk te zetten en ging het spel continu heen en weer. Het was Binnenmaas dat als eerste de netten weer wist te vinden en de score naar 1-4 uitbreidde. In de laatste minuten nam Charelle van der Vlugt namens de Maaslandse dames de slottreffer voor haar rekening en zette daarmee de eindstand op 2-4.