zondag 22 november 2009

ALV en nieuwe organisatiestructuur MVV ‘27


De afgelopen weken is er achter de schermen hard gewerkt om te komen tot de nieuwe organisatiestructuur van MVV ’27. Inmiddels bevindt deze zich in een finale fase. De presentatie van de nieuwe structuur aan de leden vindt plaats tijdens de ALV op 7 december, een moment waarop alle leden ruimschoots de tijd krijgen om kritische vragen aan de verantwoordelijken te stellen.

Neemt niet weg dat we nu al een tipje van de sluier op willen lichten. De nieuwe bestuurstructuur ziet er als volgt uit:
De ALV staat boven alle partijen. Daaronder bevindt zich een hoofdbestuur dat bestaat uit drie personen. Daaronder functioneert er een dagelijks bestuur, dat belast wordt met het dagelijks functioneren van de club. Dat wordt vertegenwoordigd door zeven personen, afkomstig uit 7 afzonderlijke werkgroepen, te weten:

· Communicatie & Sponsoring
· Technische Zaken (TC, inclusief dames)
· Jeugd (hierin bevindt zich ook meisjesvoetbal)
· Financiën & ICT
· Secretariaat
· Horeca (kantine)
· Exploitatie & Onderhoud

Deze werkgroepen gaan functioneren op de manier zoals nu al gebeurt bij Communicatie & Sponsoring. Die werkgroep functioneert onder een eindverantwoordelijke met een beleidsteam. Daaronder is er een staf die bestaat uit meerdere personen (denken). De beleidsmakers werken samen met een staf die bestaat uit meerdere vaste medewerkers. Stafmedewerkers sturen projectgroepen aan (doen). Projectgroepen zijn bij Communicatie & Sponsoring bijvoorbeeld Sponsoring, Kleding & Webshop, Mediacontacten, Merchandising, Webredactie, MVV Junior, Vrouwenvoetbal en Presentaties. In de werkgroepen is een belangrijke rol weggelegd voor jongeren op zoek naar relevante studie- en werkervaring, en voor de ervaren krachten die hen daarin ondersteunen en begeleiden.

Bekijk alvast het organogram van de nieuwe bestuurstructuur. Bedenk meteen van welke werkgroep u zelf deel uit zou willen maken en meld u aan via een e-mail naar communicatie@mvv27.nl.

Doe uw kinderen, uzelf en uw club een plezier en zet 7 december alvast roodomlijnd in uw agenda. Het gaat die dag om de toekomst van uw club.

MVV '27 … méér dan alleen voetbal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten