donderdag 12 november 2009

MVV Junior presenteert zich!


Woensdag 11 november 2009 vond de eerste bijeenkomst plaats van MVV Junior. MVV Junior bestaat uit jonge, enthousiaste verslaggevers die het leuk vinden om ‘nieuws’ over onze club te maken. Bijvoorbeeld via een leuk interview met een jeugdspeler of jeugdspeelster, een paspoort van iemand of een filmpje van een trucje of wedstrijd. Je kunt MVV Junior vergelijken met VI Junior, maar dan puur op MVV gericht.

Woensdag was het eerste redactieoverleg in de kantine van MVV 27. Het werd een nuttige bijeenkomst voor projectleider Jorrit van Trigt (zelf student Journalistiek), hoofdredacteur Sjoerd de Vos (B2), Dik Groenwegen (C1), Sven Poot (C1), Rick Nooteboom (C1) en Finn Verpaalen (D1). Er werd meteen al overlegd welke activiteiten er staan te gebeuren de komende tijd en dat is niet mis. Zo heeft Finn al een leuk artikel geschreven over Elwin Dekker, die kortgeleden toppie joppie presteerde op het Nationaal Techniek Kampioenschap op Sportcentrum Papendal.

Overigens is MVV Junior nog op zoek naar uitbreiding. Met name één of twee meiden met schrijftalent zijn van harte welkom! Meld je aan bij Sjoerd via mvv-junior@mvv27.nl en wie weet interview jij binnenkort ook een leuke speler of speelster.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten