zondag 22 november 2009

Het blijft kwakkelen met MVV ’27

De Maaslandse tweedeklasser verloor zaterdag alweer zijn derde duel op rij. Na Soccer Boys en DSO was nu middenmoter Lyra in De Lier te sterk voor de equipe van Ruud Spierings. MVV ’27 begon redelijk aan het duel, creëerde ook enkele kleine mogelijkheden, die echter niet werden benut. Lyra kwam vlak voor rust op voorsprong door een benutte penalty. Verdediger Roel Nooteboom zou vlak daarvoor een tegenstander aan het shirt hebben getrokken. De tweede helft begon rampzalig voor MVV. Na twee minuten In de tweede helft kwam de thuisploeg al op 2-0 na slordig verdedigen in de achterhoede van MVV. In het restant van het duel zetten de bezoekers alles op alles om nog een goed resultaat te behalen, maar verder dan de 2-1 van middenvelder Ruud Vermeulen kwam de Spierings-brigade niet. De nederlaag betekent dat MVV ’27 blijft staan op de laatste plaats van de ranglijst. Echt wanhopen hoeft MVV echter nog niet. De respectievelijke nummers 10 en 11 Monster en FC Maense staat op slechts een punt afstand.