woensdag 18 november 2009

Dames MVV’27 hard onderuit tegen Zwaluwen

Het Dames 1 van MVV’27 heeft afgelopen zaterdag een fikse nederlaag geleden tegen de dames van Zwaluwen. Ondanks dat de selectie werd bijgestaan door 3 speelsters van de MA1, kwamen de Maaslandse dames kracht tekort tegen Zwaluwen. In de eerste helft had Zwaluwen wind mee en zij maakten hier gretig gebruik van. Voor de rust wisten zij de score al op 0-6 te zetten. MVV’27 kwam de tweede helft pas op gang, maar met zo’n grote russtand was het een onmogelijke strijd. Bovendien wist Zwaluwen in de laatste minuut nog een keer de netten te vinden en zetten hiermee de eindstand op 0-7. Wederom bleven de dames van MVV met lege handen achter en zijn zij genoodzaakt om de komende wedstrijden 90 minuten goed voetbal te laten zien, willen zij zich uit hun benarde positie in de competitie bevrijden.Het Dames 1 van MVV’27 heeft afgelopen zaterdag een fikse nederlaag geleden tegen de dames van Zwaluwen. Ondanks dat de selectie werd bijgestaan door 3 speelsters van de MA1, kwamen de Maaslandse dames kracht tekort tegen Zwaluwen. In de eerste helft had Zwaluwen wind mee en zij maakten hier gretig gebruik van. Voor de rust wisten zij de score al op 0-6 te zetten. MVV’27 kwam de tweede helft pas op gang, maar met zo’n grote russtand was het een onmogelijke strijd. Bovendien wist Zwaluwen in de laatste minuut nog een keer de netten te vinden en zetten hiermee de eindstand op 0-7. Wederom bleven de dames van MVV met lege handen achter en zijn zij genoodzaakt om de komende wedstrijden 90 minuten goed voetbal te laten zien, willen zij zich uit hun benarde positie in de competitie bevrijden.