zondag 8 november 2009

Nu ook kledinglijn voor Wedstrijdsecretariaat















Nadat eerder al een kledinglijn voor kantinemedewerkers werd ontwikkeld, was het afgelopen zaterdag de beurt aan het Wedstrijdsecretariaat om in het nieuw te worden gestoken. Ook voor deze medewerkers (waaronder ook het Ontvangstcomité valt) zijn er nu fraaie (blauwe) polo’s beschikbaar.
De kledinglijn wordt ditmaal gesponsord door twee Maaslandse bouwbedrijven, te weten EA Bouw- en Aannemingsbedrijf (van voormalig MVV-1-speler Ernst Abbas) en Bouwbedrijf Danny van Leeuwen. Hartelijk dank hiervoor! Hun logo’s zijn uiteraard gedrukt op de polo’s, die weer geleverd zijn door Peter Mosterd van Plural Design.
De shirts werden zaterdag voor het eerst gedragen door Nico Gordijn, Nathalie van der Luit, Lizzy Wubben en wedstrijdsecretaris Leo van der Berg. Leo zoekt overigens nog enkele andere jongeren die, net als Nathalie en Lizzy, ongeveer een keer in de vier weken het ontvangstcomité willen versterken. Voor hen bestaat er de mogelijkheid om hier stageuren voor te schrijven. Meld je dus snel aan bij Leo via een e-mail naar wedstrijdsecretaris@mvv27.nl. Een korte functieomschrijving vind je op de website bij Vacatures.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten