woensdag 19 maart 2014

Renovatie entree sportpark in volle gang


Degenen die afgelopen week nog een bezoek brachten aan het sportpark van MVV ’27 is  het vast opgevallen: De renovatie van de entree van ons complex is in volle gang. Nadat eerder al de verouderde containers en het entreehok verwijderd waren, is er nu ook daadwerkelijk een start gemaakt met de bouw van de nieuwe units. Deze worden vakkundig geplaatst door het bedrijf Meijer Bouwservice van Patrick Hartensveld. Hij wordt hierin ondersteund door Dennis van den Berg en Ed Bronsgeest  en hun bedrijf Tebabouw en Giel Biersteker van het gelijknamige bedrijf Biersteker Gevel- en daktechniek.

Wanneer de nieuwe opslagplek met ingebouwd entreehok klaar is, zal het dakbedekkingsbedrijf van Nico van Roon ervoor zorgen dat er ook nog een dak geplaatst wordt op het geheel. Dit zal in de komende weken allemaal verder gestalte krijgen. Tenslotte zal ook het hekwerk aan de buitenkant nog vervangen worden door Mosterd Sierhekwerken.
MVV ’27 is de genoemde bedrijven zeer dankbaar voor de tijd en mankracht die zij steken in het opknappen van de entree van het sportpark. Mede dankzij hun inzet staan de materialen van het jeugdkamp straks weer veilig en droog opgeborgen worden en heeft MVV’27 straks weer een frisse ingang van haar accommodatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten