dinsdag 4 maart 2014

ODO en MVV ’27 bundelen krachten voor Rabobank Clubkas Campagne


Sinds gisteren is de Rabobank Clubkas Campagne weer gestart. ODO en MVV ’27 hebben de handen ineen geslagen om samen onze clubs te promoten. De krachtenbundeling past zowel bij de bredere samenwerking tussen de twee verenigingen én past uitstekend bij het motto van de Rabobank: ‘Samen sterker’.
ODO en MVV ’27 werken onder andere samen op het gebied van oud papier ophalen en het delen van elkaars kleedkamers. Bij de Rabobank Clubkas Campagne verdeelt Rabobank Westland een sponsorbudget over deelnemende verenigingen en stichtingen op basis van het aantal uitgebrachte stemmen van Rabobank-leden. Ieder Rabobank-lid kan vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op één vereniging. Samen met ODO roepen we onze achterban op: ‘Doet u mee: 2+2, voor ODO en MVV?’
Op 27 februari ontvingen alle leden van Rabobank Westland een brief met hierin een persoonlijke inlogcode. Met deze code kun je inloggen op https://www.rabowestlandexclusief.nl/login/ en tot en met 16 maart hun stem uitbrengen. We hopen veel stemmen en daarmee een mooi bedrag tegemoet te zien!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten