maandag 6 januari 2014

Vrijwilligers genieten van vrijwilligersbrunch

Zaterdag verzamelden tientallen vrijwilligers zich voor de vrijwilligersbrunch van MVV ’27. De smaakvolle brunch werd afgetrapt met een speech van voorzitter Rita van Hardeveld. Zij somde de talrijke vrijwilligerstaken op die ,vaak onzichtbaar, bij onze club worden uitgevoerd. Van de oud-papier-ploeg tot de technische commissie en van de onderhoudsploeg tot de vouwploeg van het clubblad. ‘Alle kleine radartjes vormen met elkaar het grote uurwerk, dat MVV ‘27 heet’, sprak Rita. Als blijk van waardering voor de aldus Rita ‘meest waardevolle groep mensen van MVV ‘27’ biedt de club de vrijwilligers de brunch aan.

Tijdens de brunch testte Martin van Berkel, voorzitter van de communicatiecommissie, met een quiz de clubbladkennis van de aanwezigen. Jan Lamein bleek over de meeste kennis van het clubblad, waarvan komende week het laatste exemplaar verschijnt, te beschikken en scoorde daarmee een aardigheidje.

Twee personen die al jaren van betekenis zijn voor het clubblad zijn, werden door Rita expliciet in het zonnetje gezet. Dit waren Gerard Jordaan, die al 14 jaar de redactie uitoefent, en de zaterdag afwezige Monique Louter, die al meer dan 25 (!) jaar het clubblad vouwt. Meer over deze twee personen volgt later op onze site.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten