maandag 6 januari 2014

Van de voorzitter

Namens het bestuur van MVV ’27 wens ik u een gezond, sportief en vrolijk 2014. Natuurlijk hopen we op mooie prestaties van onze teams, wie weet een kampioenschap, een heroïsche overwinning, maar vooral veel plezier in samen met elkaar voetbal mogelijk maken voor spelers, trainers, scheidsrechters, vrijwilligers en sponsoren!
Gistermiddag startte het nieuwe jaar met de vrijwilligersbrunch. Uitstekend verzorgd door Riet Jordaan en haar team, genoten ruim 75 vrijwilligers van een brunchbuffet. De sfeer was uitstekend. Het is erg leuk om op deze manier onze vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Zonder hen, u weet het, geen MVV ’27! Speciale aandacht was er voor de mensen die het clubblad jarenlang hebben verzorgd. Twee van hen had ik er uit gepikt om in hen alle mensen die zich voor het clubblad hebben in gezet te bedanken: Monique Louter en Gerard Jordaan. Monique vouwde al meer dan 25 jaar het clubblad en Gerard heeft meer dan 14 jaar zijn zondag gevuld met het opmaken van het clubblad. Nogmaals: zeer bedankt voor jullie inzet, maar deze dank geldt ook alle andere clubblad-vrijwilligers.
Het komende half jaar staat er weer genoeg op de rol. In het voorjaar wordt de entree aangepakt. Na het prachtige terras is dit de volgende uitdaging van de sponsorcommissie. Daarnaast verwachten we tijdens de zomerstop 2 kleedkamers te kunnen renoveren. Abusievelijk stond in de Schakel dat we nog steeds 40.000 euro op de plank hebben liggen van de Balije van Utrecht. Dit is 18.000 euro, nog steeds een prachtig bedrag, maar wel onvoldoende om de renovatie direct uit te kunnen voeren. De sponsorcommissie buigt zich over acties waarbij uw inzet ongetwijfeld gewenst zal zijn.
Net voor de winterstop hebben MVV ’27 en Martin Vermeer, onze hoofdtrainer, opnieuw het vertrouwen in elkaar uitgesproken. Martin zal ook komend seizoen bij onze selectie langs de lijn staan. Dat doet ons veel genoegen. In de komende periode zal de TC met de overige trainers en stafleden van de selectieteams rond de tafel gaan, om zo het plaatje voor het komende seizoen volledig rond te krijgen.
Nieuw in 2014 is het alcoholverbod voor jongeren onder de 18 jaar. Er wordt van ons en u verwacht dat wij dit ook zullen handhaven. De boetes zijn extreem hoog en het barpersoneel heeft de instructie om te vragen om een ID-kaart bij twijfel. Laten we gezamenlijk deze landelijke regels in acht nemen, dan hoeft het niet tot vervelende maatregelen te leiden.
Dit is de laatste keer dat “van de voorzitter” verschijnt in het clubblad. Over circa 2 weken zult u voor het eerst de nieuwsbrief via de website en de mail kunnen lezen. Natuurlijk houden we rekening met hen die niet beschikken over een computer. Dit betreft ongeveer 30 personen. Zij zullen voortaan een (eenvoudige) print van de digitale nieuwsbrief ontvangen.
De komende weken staan in het teken van trainingskampen, oefenwedstrijden en natuurlijk gewoon lekker trainen. Ik ga in ieder geval aanstaande dinsdagavond naar de oefenwedstrijd van ons eerste tegen Pernis, ’s avonds om 20.00 uur op ons complex. U bent van harte welkom, ik ontmoet u graag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten