maandag 6 januari 2014

Allerlaatste clubblad…

Na een periode van bijna 55 jaar is er met het clubblad dat u vandaag ontvangt een einde gekomen aan het bestaan van het papieren clubblad van MVV ’27.

Vanaf 6 april 1959 verschenen er 2251 clubbladen, variërend van twee A4’tjes in de begintijd tot ruim twintig pagina’s enige jaren geleden. Met het verdwijnen van ons papieren clubblad komt er een einde aan een mooie geschiedenis, maar laten wij als club ook zien dat wij met onze tijd meegaan. De plaats van het clubblad wordt, zoals u zeer waarschijnlijk weet, namelijk ingenomen door een digitale nieuwsbrief. Met dit nieuwe communicatiemiddel blijven wij onze leden en andere geïnteresseerden tweewekelijks informeren over de belangrijkste gebeurtenissen binnen MVV ’27.

Aan de switch naar een digitale nieuwsbrief liggen meerdere motieven ten grondslag. Zo willen we enerzijds meebewegen met de veranderende communicatiebehoefte van onze omgeving. Anderzijds maken we relatief veel kosten en manuren voor de overgebleven 140 personen die het clubblad nu nog op papier ontvangen. Maar ook de afgenomen kwaliteit van het papieren clubblad en de extra mogelijkheden die een digitale nieuwsbrief biedt, zijn redenen om de veranderingen door te voeren. Met de digitale nieuwsbrief denken wij bovendien sneller en overzichtelijker de belangrijkste gebeurtenissen binnen onze vereniging onder de aandacht te kunnen brengen.

Inmiddels heeft de communicatiecommissie van vrijwel alle leden en/of huidige ontvangers van het clubblad een e-mailadres weten te achterhalen. Over circa twee weken kan iedereen de eerste versie van de digitale nieuwsbrief in zijn of haar mailbox verwachten. Mocht u de nieuwsbrief straks onverhoopt niet ontvangen, vragen we u om zich binnenkort via onze website aan te melden. De huidige ‘papieren ontvangers’ die niet over internet beschikken, worden niet vergeten. Zij zullen voortaan een (eenvoudige) print van de digitale nieuwsbrief in hun brievenbus aantreffen.

MVV ‘27 dankt alle medewerkers die in het verleden hun steentje hebben bijgedragen aan het clubblad. Ook danken we onze lezers voor hun trouwe interesse in Clubblad Goal. We gaan ervan uit dat de digitale nieuwsbrief, in combinatie met onze andere communicatiemiddelen, minimaal net zo goed in jullie nieuwsbehoefte over MVV ’27 gaat voorzien!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten