dinsdag 28 januari 2014

Renovatieplannen 2014: nieuwe entree complex MVV ’27

In het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan het complex van MVV’27. Zo zijn de kozijnen en ramen van de kantine opgeknapt en vervangen, en is er een schitterend nieuw terras aangelegd om onze kantine heen. In het eerste kwartaal van 2014 zal er een vervolg gegeven worden aan de renovatie van ons sportpark, namelijk de aanleg van een nieuwe entree. De werkzaamheden hiervoor zijn op donderdag 23 januari jongstleden van start gegaan. Daarbij is er door Jan de Baat (Welvreugd B.V.) en sponsorcommissielid Arnold Bos een begin gemaakt met het ontmantelen van de huidige entree.
Om deze verbouwing mogelijk te maken, zijn wij als club mede afhankelijk van externe hulp. Arthur Davidse heeft namens zijn bedrijf Persoon Outdoor Living aangegeven garant te willen staan voor een stuk voorfinanciering van dit project. Dit maakt het voor ons mogelijk om direct aan te vangen met de werkzaamheden. Zodoende is er meer tijd om extra sponsoren te werven.

Wat staat er allemaal te gebeuren:
Bij deze renovatie zal het huidige hek bij de ingang van het sportcomplex worden vervangen. Het nieuwe hek zal kosteloos beschikbaar worden gesteld en geplaatst door Mosterd Sierhekwerken. De opslagcontainers die nu nog rechts van de ingang staan, zullen verdwijnen. Hier komen twee nieuwe opslagunits met openslaande deuren voor in de plaats. De containers zullen onder anderen gebruikt worden voor de opslag van jeugdkampmaterialen. In een van de containers zal plaats ingeruimd worden voor een nieuw entreehok. Dat betekent dat het huidige entreehok verdwijnt. Bouwbedrijf Meijer Bouwservice Haaglanden B.V. van Patrick Hartensveld, G.A. Doorzo (Transport, containerservice, slopen, verhuizen en puinrecycling) van Melvin Zuiderwijk en TEBA Bouw B.V. van Dennis van den Berg en Ed Bronsgeest zullen een groot deel van deze werkzaamheden voor hun rekening nemen.

Tenslotte zal ook het entreepad worden verplaatst en opnieuw worden bestraat. Dit pad zal dichter tegen de speeltuin aan komen te liggen. Ook voor dit deel van de werkzaamheden is een sponsor gevonden; Hoveniersbedrijf De Groot van Rob de Groot gaat dit voor MVV ’27 verzorgen.
                                                                                 
Wij zijn bovengenoemde bedrijven zeer dankbaar voor de toegezegde hulp. Zonder hen zou het onmogelijk zijn om de geplande verbouwingen te realiseren. MVV’27 kan als vereniging dan ook alle hulp gebruiken die het aangeboden krijgt.  Mocht u op welke wijze dan ook denken een bijdrage aan de werkzaamheden te kunnen leveren, dan vragen wij u contact op te nemen met onze sponsorcommissie. Bob van der Gaag en Arnold Bos zijn de contactpersonen die graag met u in gesprek gaan over de mogelijkheden. Uiteraard zullen zij ook aan u toe kunnen lichten wat MVV’27 als vereniging u te bieden heeft in ruil voor uw eventuele steun. Ze zijn te bereiken via de

e-mailadressen bobvandergaag@hotmail.com of bossarnold@hotmail.com of via de telefoonnummers 06-420 890 70 (Bob) of 06-419 907 37 (Arnold).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten