vrijdag 7 februari 2014

Voorbeschouwing VDL - MVV '27




Voor komende zaterdag staat de subtopper VDL - MVV '27 op het programma. Beide ploegen ontlopen elkaar niet veel in puntenaantal, 25 om 24, maar de uitgangspositie van VDL is beter te noemen. De Maassluizers haalden na de winterstop 7 punten uit 3 wedstrijden, waar MVV '27 het met slechts één punt moest doen.
De laatste maal dat deze wedstrijd in competitieverband op het affiche stond was op 21 november 1959 met een uitslag van 0-10 (Jos Mosterd 5x, Jaap van Eijmeren 2x, Leen Bastemeijer, Niek Ammerlaan en Wim Doelman). Zo'n uitslag hoeft niemand te verwachten, maar wie weet brengt zo'n streekderby extra krachten naar boven bij de Maaslanders. Rond half vijf weten we waar we aan toe zijn!
De thuiswedstrijd in september bracht in een spannend duel een 2-0 overwinning met treffers van Roberto van der Pol en Coen Hordijk. Met de lange lijst van blessures op dit moment is het interessant te weten met wat voor basiself trainer Martin Vermeer het veld betreedt. Het duel aan de Sportlaan staat onder leiding van de heer Takacs en het treffen begint om 14.30uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten