donderdag 13 februari 2014

Jeugdkampnieuws 2014

Het startschot is gegeven voor een nieuwe kampweek! De 41e alweer!!
De week van 26 juli t/m 2 augustus zal bol staan van de diverse sport- en spelactiviteiten. Met als beloning de titel “Groep v/d Week”.
De aanmeldingsbrieven zijn inmiddels de deur uit en zullen dus één dezer dagen worden overhandigd aan de jeugdspelers van MVV’27 in de leeftijd van 8 t/m 13 jaar op de dag van vertrek.

Mocht u de komende week nog geen brief hebben ontvangen en uw zoon heeft wel de juiste leeftijd, neem dan even contact op met Remco Rodenrijs.

In week 6 of 7 zullen de kampleiders de antwoordstrookjes weer komen ophalen. In week tien presenteren we dan de deelnemerslijst op de site van MVV’27. Houd deze dus goed in de gaten!
In april/mei zullen we de eindbrief uitdelen met alle in’s en out’s die je moet weten over het jeugdkamp en komen wij het kamp geld ophalen.
Als er vooraf enige behoefte is aan wat nadere informatie, schroom dan niet en bel even met Roel Nooteboom (06-28783832) of Remco Rodenrijs (06-20807501).

Het jeugdkamp draait al jaar en dag op een trouwe groep sponsoren. Daardoor kunnen we de kosten voor iedere deelnemer aan dit evenement altijd zo laag mogelijk houden. Om dit de komende jaren zo te houden zijn we op zoek naar nieuwe sponsoren. Mocht u iemand weten die het mooie jeugdkamp zou willen sponsoren, zouden wij en uiteraard alle deelnemers van het kamp dat enorm waarderen. 
U kunt dan contact opnemen met één van de onderstaande personen of met Pieter van Rijs (06-54916434).

Met vriendelijke sportgroet namens de gehele kampleiding.
Roel Nooteboom
Remco Rodenrijs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten