maandag 10 februari 2014

ALS ZE HET DOEN, DOEN ZE HET GOED!!!!!

MVV’27 VR1 – LYRA VR2 Eindstand 4 – 0

De derby van het Westland stond voor de dames op het programma, thuis tegen LYRA. Vooraf aan de wedstrijd hadden we op donderdag een nieuwe tactiek bedacht en met goedkeuring van allen zijn we hiermee aan de slag gegaan. Zou het vandaag gaan gebeuren? De dominosteentjes stonden goed opgesteld en ja hoor, ik verklap het alvast, ze zijn de goede kant opgevallen, en hoe. Vanaf het begin direct weer druk op de tegenstander en hen op hun helft houden. Met schitterende passjes en driehoekjes ging de bal rond en dat is een genot om naar te kijken. Het toegestroomde publiek stond ook met oh’s en ah’s te genieten van jullie oogstrelende combinaties. Jullie voerden jullie opdrachten goed uit en met de wind mee schoten we zoveel als mogelijk op die goal van hen. Wat is het dan ook een genot om jullie begeleider te mogen zijn, helemaal top. Na de 1-0 volgde de 2-0 en toen Sven Kramer al lang en breed klaar was, lag de 3-0 er ook al in. Het gaat ook goud voor ons worden. Na een laatste schitterende aanval was de 4-0 een feit. Lekker de rust in en na een bakkie thee en een andere tactiek met de wind tegen, gingen we vol goede moed de tweede helft in. Bal laag houden, korte combinaties en de nul houden. Zo gezegd, zo gedaan en met heerlijke combinaties van links naar rechts en naar voren konden we de wedstrijd lekker uitspelen. Heerlijk om te zien dat jullie echt nog een stapje extra kunnen doen als het moet, klasse meiden. Lekker ook om te zien dat jullie in het veld alles voor elkaar over hebben en lekker meiden om na het fluitsignaal eindelijk een keer handjeklap en High Fives te doen met jullie. Wat een euforie in de kleedkamer en dan zien jullie en dat is eigenlijk het hele seizoen al zo, nu vallen de doelpunten wel en dat blijft een must. Je hebt pas gewonnen als je meer doelpunten scoort als de tegenstander. Nou, dat hebben jullie zaterdag laten zien. Komend weekend rust voor het team en dan 19/2 een wedstrijd voor de Rijnmondcup tegen SVS VR1, een team uit de 1e klasse. Nu zijn jullie ook een 1e klas team, dus dat valt weg tegen elkaar en dan blijft het dus gewoon 11 meiden van MVV’ 27 tegen 11 meiden uit Capelle. Mijn voorspelling, ach dat weten jullie wel. Fijn weekend, geniet ervan en tot dinsdag.