dinsdag 4 februari 2014

Blessures teisteren de selectie

De medische begeleiding van MVV ’27 draait overuren. Naast de jukbeenblessure van Joost Spruit, opgelopen tijdens de uitwedstrijd tegen DSVP in december, kwamen daar de afgelopen weken ook nog eens fysieke problemen bij voor Coen Hordijk, Stanley Klop, Erik van Geest en Joey van Oosten.
Om te weten wat de blessures inhouden, hoe het met ze gaat en hoe lang het herstel vergt, is er navraag gedaan.
Stanley Klop: Verdraaide vorige week zaterdag zijn rechterknie bij het neerkomen, nadat hij een bal wegtrapte. Zijn voorste kruisband raakte daarbij beschadigd. Vrijdag is een MRI-scan gemaakt in de Medinovakliniek Zestienhoven en vandaag hoort hij de uitslag, maar zijn gevoel zegt dat hij dit seizoen mogelijk niet meer in actie komt.
Coen Hordijk: Liep ’n kleine twee weken eerder tijdens een zaalvoetbalwedstrijd ‘n rechtervoetblessure op die in eerste instantie mee leek te vallen. Nadat afgelopen donderdag een MRI-scan werd gemaakt bleek dat een breuk van drie jaar geleden niet goed was genezen. De voet hoeft niet in het gips, maar het kan zomaar drie tot vier weken duren, voordat hij de training weer kan oppakken.
Joey van Oosten: Voelde zich na de wedstrijd tegen SVC ’08 erg duizelig. Om aan de onzekerheid een einde te maken is hij naar een cardioloog gegaan, maar daar werden geen hartproblemen geconstateerd. Mogelijk dat hij tijdelijk lijdt aan bloedarmoede, wat komende week onderzocht zal worden onderzocht in het Sport Medisch Centrum.
Erik van Geest: Tobt met een scheurtje in zijn linkerenkel dat hij opliep in de wedstrijd tegen SVC ’08. Zal met rust moeten genezen en ook hier kan het wel vijf weken duren, voordat hij weer aan het trainen kan gaan.
Joost Spruijt: Herstelt nog altijd van een gebroken oogkas en jukbeen, maar start a.s. dinsdag met looptechniek. Hij zal nog enige tijd zonder bal moeten trainen. Wat dit laatste betreft, is het afwachten wat de specialist beoordeelt en adviseert.
Abdelrachman Yildiz: Liep in het duel met Naaldwijk een gekneusde rib op. Dit kan alleen met rust herstellen en hij is hier sowieso twee weken zoet mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten