vrijdag 14 februari 2014

Jeugdleiders MVV '27 in nieuwe coachjacks dankzij Flowerforce


Dankzij de nieuwe coachjassen lopen alle jeugdleiders er sinds de winterstop weer verzorgd en warm bij. De jacks zijn kosteloos beschikbaar gesteld door Flowerforce, het bedrijf van voetbalvader Sander van Veldhoven (op de foto rechts).

Flowerforce is een bloemenexportbedrijf gevestigd op de bloemenveiling in Naaldwijk. Het bedrijf exporteert snijbloemen en potplanten over de hele wereld. Mede-eigenaar Sander van Veldhoven is op de zaterdagen vaak langs de velden te vinden om zijn zoons Bjorn (F2) en Stef (C3) aan te moedigen. Bij het team van zijn oudste zoon is hij zelfs actief als leider. In deze functie viel het hem op dat de leiders van MVV ’27 niet altijd goed te onderscheiden waren van andere voetbalouders.

Zo kwam hij op het idee om alle jeugdleiders een mooi en professioneel jack aan te bieden. Zo zijn de coaches van de jeugdafdeling van MVV ’27 weer goed te herkennen. Bovendien zorgen de jacks er voor dat de coaches onder alle weersomstandigheden droog en warm blijven. MVV ’27 wil Sander en Flowerforce hartelijk bedanken voor de schitterende jassen, die door de jeugdleiders met veel plezier worden gedragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten