maandag 3 februari 2014

MVV ’27 start samenwerking met Vriendenloterij: speel mee!

MVV ’27 gaat samenwerken met de Vriendenloterij. Deze nationale loterij biedt niet alleen de kans op het winnen van fraaie prijzen, maar levert ook een aanzienlijke bijdrage aan maatschappelijk doelen in Nederland. Zo droeg de Vriendenloterij in 2012 bijna 50 miljoen euro af aan organisaties die zich inzetten voor goede doelen op het gebied van gezondheid en welzijn.

De Vriendenloterij biedt ook kansen aan sportverenigingen om zich financieel te versterken. MVV ’27 maakt graag van deze kans gebruik en gaat de samenwerking met deze loterij aan. Dit betekent dat jij vanaf nu mee kan spelen met de Vriendenloterij, waarbij je prachtige prijzen kunt winnen en meteen MVV ’27 steunt. 50% van je inleg gaat direct naar de clubkas van onze club en jij maakt elke maand kans op onder meer geldprijzen oplopend tot 100.000 euro en tienduizenden andere prijzen, waaronder auto’s en reischeques.

Op 12 februari organiseert MVV ’27 een speciale belactie met de Vriendenloterij. Je kunt in de avond door één van onze leden gebeld worden met de vraag of jij MVV ‘27 wilt steunen door mee te spelen in de Vriendenloterij. Met deze actie willen wij geld inzamelen voor het onderhoud aan het complex. Jouw steun kunnen wij daar goed bij gebruiken!


Als je niet gebeld wordt, maar ons wel wilt steunen, ga dan snel naar https://www.vriendenloterij.nl/web/Meespelen.htm?beni=10036. Ook via deze weg kun je een lot bestellen voor MVV ’27. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten