zondag 17 februari 2013

Van de voorzitter


Een rustig weekend op de club. Het was het weekend van de inhaal- en bekerwedstrijden, ook werd er hier en daar geoefend.
Onze vrouwen 1 doet het erg goed in de RotterdamCup. Zij bereikten gisteren na een makkelijke overwinning de achtste finales. Een knappe prestatie!
Het team van Pim van der Hoorn heeft de draad na de winterstop prima opgepakt. Een mooie overwinning tegen de Maasdijk afgelopen week en een nuttige oefenwedstrijd tegen HBSS (3-1 gewonnen) zorgen ervoor dat ik met heel veel belangstelling uit kijk naar de wedstrijd van aanstaande zaterdag. Honselersdijk is een taaie tegenstander. Ik hoop dat u, net als ik naar de Strijphorst afreist om ons team aan te moedigen.

Van onze wedstrijdsecretaris vernam ik dat de wedstrijden in de zaal met veel enthousiasme en sportiviteit gespeeld worden. Ook daar draait vooral Heren 1 uitstekend. Het ziet er zelfs naar uit dat we komend seizoen weer een nieuw zaalvoetbalteam mogen aanmelden bij de KNVB.

Op de website heeft u kunnen zien wie er allemaal meedraaien in de sponsorcommissie. een enthousiaste gemêleerde club mensen, waar we heel veel plezier mee zullen gaan  beleven. Zij zijn bezig om samen met het bestuur een prioriteitenlijst op te stellen en gaan vervolgens aan de slag. De eerste wedstrijdballen zijn al verkocht!
Binnenkort wordt de communicatiegroep aan u voorgesteld. Houdt de website in de gaten!

Ik weet niet of u het heeft meegekregen, maar afgelopen zaterdag verwelkomden we onze 750e volger op Twitter. ODO'er Nikos van Viersen is de gelukkige. Zowel hij alsook Natasja Vermeulen als trouwe volgster van MVV ’27, krijgen een kleine attentie. Wat je eraan hebt, aan 750 volgers op Twitter?  Het is een hele handige manier om snel veel MVV’ers, pers en andere belangstellenden te bereiken. En dan gaat het om gebeurtenissen bij de club, afgelastingen, tussenstanden. Het werkt erg snel en kost nauwelijks inspanning.
Natuurlijk vergeten we onze andere communicatiemiddelen niet. Maar, we zijn er erg trots op dat we zoveel volgers hebben. Natuurlijk willen we door naar de 1000, mooie uitdaging voor onze communicatieclub!

De komende weken gaan velen van u skiën; pas goed op en kom gezond weer terug.
Wie net als ik thuis blijft, kom zaterdag gezellig een bakkie doen en een wedstrijd kijken. Tot dan!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten