dinsdag 19 februari 2013

MVV '27 Vrouwen 1 door naar achtste finale RotterdamCup


Sponsor: JéTé Woonidee

Afgelopen zaterdag heeft Vrouwen 1 de achtste finale in de strijd van de RD cup bereikt. Tegen de dames van OVV uit Oostvoorne boekte het elftal van keuzeheer Ton Riemen een 2-0 overwinning en mag het derhalve in de volgende ronde opnemen tegen de dames van c.v.v. Berkel. Karen Krijger was met een schot vanaf de zestienmeterlijn verantwoordelijk voor de 1-0, de tweede verdween via de rug van een speelster van OVV in de touwen. Met een plek in de achtste finale van de strijd om de RD-cup is de technische staf dan ook zeer tevreden.
Het is nog niet zo lang geleden dat een zeer succesvolle lichting massaal vertrok om het geluk ergens anders te zoeken en daarmee deed de kans voor jongere dames zich voor om in dames 1 te gaan voetballen. Dit seizoen komt MVV '27 Vrouwen 1 uit in de vierde klasse en dat is volgens de technische staf (naast trainer/coach Ton Riemen de dit seizoen aangestelde trainers Stefan en Edwin van Mil) nog iets te laag. Met een gedegen trainingsprogramma en professionele oefenstof als handvaten wordt nu getracht elke week te groeien. Zowel individueel als teamtactisch worden de dames iedere dinsdag en donderdag klaargestoomd voor de wedstrijd van zaterdag.
In c.v.v. Berkel komen de Vrouwen van MVV '27 een lastige tegenstander tegen. De Vrouwen van c.v.v. Berkel spelen in de eerste klasse en staan daar keurig tweede op drie punten van koploper Barendrecht. Toch hoeven de dames van MVV '27 niet te vrezen, want zo orakelde de voorzitter van MVV '27 Rita van Hardeveld het aloude adagium: "De bal is rond".




Geen opmerkingen:

Een reactie posten