maandag 11 februari 2013

Even voorstellen: de Sponsor commissie van MVV ‘27


Eind 2012 heeft Fred Louter in de Algemene ledenvergadering afscheid genomen als bestuurslid Communicatie, Marketing & Sponsoring. Onder meer door de omvang van deze portefeuille is deze vacature destijds niet een-op-een ingevuld. De bestuursfunctie is komen te vervallen en de portefeuille is gesplitst en ondergebracht bij twee commissies: de Sponsor commissie en de Communicatie commissie. 
Uit de bezetting van de commissies blijkt dat veel mensen bereid zijn hun steentje bij te dragen binnen MVV ’27. Daarnaast is het goed te zien dat de (oud-)selectiespelers van MVV ’27 uitstekend vertegenwoordigd zijn in deze commissies.
In twee stappen stellen we deze commissies aan jullie voor. Allereerst de Sponsor commissie, over enkele weken volgt de Communicatie commissie.


Sponsorcommissie
Alle sponsoractiviteiten binnen MVV ’27 zijn ondergebracht in de Sponsor commissie en de Stichting Ondernemend MVV '27. Het gezamenlijke doel is het behartigen van de belangen van bestaande sponsoren en het actief zoeken naar nieuwe sponsoren.
De sponsor commissie bestaat uit de leden: Peter Baak, Barry van der Hoeven, Arnold Bos, Coen Hordijk, Bob van der Gaag, Bo van der Voort, Ruud Vermeulen, Peter Mosterd, Stefan Warbout, Lisa van Uffelen, Ton van Leeuwen en Marcel van der Zwan. Ton en Marcel vormen daarnaast met de bestuursleden Arthur Paping en Ruud van Walsum de Stichting Ondernemend MVV '27. Deze stichting vormt het formele hart van de sponsoractiviteiten binnen MVV ’27 en staat ook ingeschreven in de Kamer van Koophandel.
Voor vragen of interesse kunt u terecht bij bovengenoemde leden of mailen naar sponsoring@mvv27.nl



Geen opmerkingen:

Een reactie posten