woensdag 27 februari 2013

Rabobank Clubkas Campagne van start


                                    
Van 4 tot en met 17 maart 2013 organiseert de Rabobank Westland weer de Rabobank Clubkas Campagne. Deze actie heeft als doel verenigingen te helpen bij het inzamelen van extra gelden. Zij doet dat door een campagne te starten waarbij leden van de Rabobank Westland hun stem uit kunnen brengen op hun favoriete vereniging.
Men krijgt de mogelijkheid 5 stemmen uit te brengen. Twee daarvan mogen aan dezelfde vereniging worden uitgebracht, de andere drie moeten naar andere verenigingen. Hoe meer stemmen de vereniging krijgt, des te hoger het sponsorbedrag dat die vereniging ontvangt! 
Natuurlijk doet ook MVV ‘27 weer mee aan deze actie. Leden van de Rabobank Westland kunnen dus van 4 tot en met 17 maart a.s. stemmen.
Vorig jaar mocht MVV ‘27 een mooi bedrag van Rabobank Westland ontvangen. Het zou fantastisch zijn als wij ook dit jaar weer onze clubkas met een leuk bedrag kunnen spekken. Met alle projecten die we in de komende tijd willen uitvoeren (denk aan onderhoud clubgebouw, bouw nieuwe kleedkamers t.b.v. G-teams en organiseren van diverse activiteiten voor de jeugd) zijn extra inkomsten voor onze vereniging erg welkom.
Bent u lid van Rabobank Westland? U krijgt dan op 28 februari bericht van uw bank. Breng vervolgens vanaf maandag 4 maart uw stem(men) uit op https://www.rabowestlandexclusief.nl/clubkas-campagne/wat-het/ en help daarmee onze vereniging.
Alvast bedankt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten