zondag 27 januari 2013

Voetbal is ook een wintersport

Het was een prachtig contrast. Het witten lakenveld rond het clubgebouw van Victoria en het groene kunstgrasveld waar F1 op moest spelen. Het warmloopspel van Victoria zag er professioneel uit en ook de eerste vijf minuten van de wedstrijd overklaste Victoria MVV volledig. Het was dat Victoria enorme pech had en de bal niet het doel in wilde, want anders zou MVV met een fikse achterstand begonnen zijn. Nee, niets is minder waar: Wesley scoorde de eerste goal, een zekerheidje volgens zijn vader. Tahir maakte de tweede goal en zijn moeder glom van trots. Tim keepte scherp en bijna scoorde Jelle 0-3, maar de bal belandde recht in de armen van de keeper. De tweede helft was een feest: Wubbe en Mees scoorden met een mooi afstandsschot. Af en toe was de uitspraak 'kom op niet aaien' terecht, maar Mees maakte de wedstrijd af met 0-5. Een prachtige monsterscore in het Vlaardingse winterwonderland.  F1, top gedaan! Hou de flow vast tegen Excelsior'20 volgende week.