donderdag 3 januari 2013

Van de voorzitter- 16 december 2012

Mijn laatste stukje van 2012. De winterstop staat voor de deur, even rust en
genieten van alle feestdagen die komen. Eerst maar starten met een belangrijke
mededeling: zaterdagmiddag heeft onze hoofdtrainer Pim van der Hoorn laten
weten dat hij na dit seizoen verder zal gaan bij de zondagamateurs van SV Den
Hoorn. Voor MVV ’27 een mooi moment om zich te bezinnen en op zoek te gaan
naar een nieuwe hoofdtrainer. Wij wensen Pim alle succes en hebben natuurlijk
afgesproken om er nog mooie tweede seizoenshelft van te maken.

Herbstmeister, najaarskampioen: mooie titels die gelden voor een aantal van onze teams: ons eerste elftal, Dames 3 en B1. Een goed resultaat waar we als club trots op mogen zijn!

De winterstop mag dan beginnen, de activiteiten bij de club stoppen echter niet.

Maandag 17 november vanaf 20.00 uur de algemene ledenvergadering, waarin wij als bestuur terugblikken op het vorig seizoen en natuurlijk ons ook richten op de toekomst.

Vervolgens kunt u kiezen uit: Kerstklaverjassen, 4x4-toernooi, het Westlandskampioenschap in de zaal voor D1 en F1, het Kerstzaaltoernooi in de
vernieuwde Sporthal Hofstede Sjee René en natuurlijk onze vermaarde Oliebollenrace.

Stuk voor stuk activiteiten die georganiseerd worden door onze vrijwilligers. Ik schrijf het wel vaker: zonder vrijwilligers is een club als MVV’27 nergens. Wij willen hen graag verwennen met een heerlijke Nieuwjaarslunch op 5 januari vanaf 12 uur in onze kantine. Elders in het clubblad leest u hoe u zich kunt aanmelden. Dit kan ook digitaal via de website.


Hoewel het ‘alweer twee weken’ geleden is, wil ik graag even stil staan bij het overlijden van de grensrechter van Buitenboys, Richard Nieuwenhuizen. Een bijzonder indrukwekkende gebeurtenis die ons allen heeft geraakt. Wij organiseerden als teken van respect onze Rondom Voetbal. Ik was erg blij met de aanwezigheid van ruim 50 leden. Het was uiterst zinvol om met elkaar van gedachten te wisselen over respect op het voetbalveld. Wij prijzen onszelf gelukkig met de normen en waarden die door onze leden worden uitgedragen, maar constateren tegelijkertijd dat de vlam in de pan ook bij ons weleens inslaat. Vele tips kwamen er uit de zaal. Waar mogelijk zullen deze in de
toekomst worden uitgevoerd, daar zullen we u voor nodig hebben. In de kantine zal een pamflet worden opgehangen met de weerslag van de bijeenkomst. Wij hopen dat het onderwerp van gesprek zal zijn en blijven.

Op 29 december zal in de kantine, na afloop van de Oliebollenrace, het glas geheven worden op 2012 én 2013. U zult mij niet aantreffen, ik ga een weekje naar London, maar de honneurs zullen ongetwijfeld uitstekend worden waargenomen door mijn plaatsvervanger Stephan Moerenhout en de overige bestuursleden. U zie ik ongetwijfeld weer op de club!

En voor straks: I wish you a merry Christmas and a happy New Year!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten