zondag 6 januari 2013

Van de voorzitter

Een nieuw jaar ligt weer voor ons! Ik wil u en uw dierbaren een gezond en sportief 2013 toewensen. Mag het een jaar worden waarin we met respect en waardering binnen onze club met elkaar omgaan en sporten.

Het was fantastisch om het jaar te kunnen starten met de nieuwjaarsvrijwilligerslunch. Ruim 60 vrijwilligers zaten aan de dis. Op deze manier wil het bestuur haar waardering voor al deze enthousiastelingen uitspreken. Zonder onze vrijwilligers kan onze club niet draaien. Het was erg gezellig en prima voorbereid. U vindt op onze site een mooi filmpje van Gerard Jordaan (die overigens al meer dan 10 jaar onze website ver-zorgt!). We hebben direct afgesproken dat we van deze lunch een traditie maken.

Vanuit London heb ik natuurlijk meegekregen dat de oliebollenrace weer een succes was. Even een grote schrik toen Mark Schilperoort uitviel. Maar gelukkig gaat het nu weer goed met hem. Ook ons traditionele zaalvoetbaltoernooi is door veel kinderen bezocht en met plezier werden de wedstrijden gespeeld. Alle mensen die de oliebollenrace en het voetbaltoernooi tot een succes hebben gemaakt, hartelijk dank.

Ik wil vast uw aandacht vestigen op vrijdag 1 februari. Ben van Mil zal ons weer terug nemen in de tijd en een aantal jaren uit de historie van MVV’27 toelichten. Ook zullen tijdens deze avond een aantal MVV‘ers die 40 jaar of langer lid zijn voorzien worden van een speldje. Tot op heden deden we dit met mensen die 25 jaar lid zijn van MVV’27. Opvallend is dat er nu ruim 20 personen meer dan 40 jaar lid zijn en daar willen we niet aan voorbij gaan. U bent van harte uitgenodigd om deze avond te bezoeken.

Dit weekend is de selectie en ook het 4e en 6e elftal op trainingskamp. De berichten die ik ontvang zijn zeer positief. Er wordt flink gesport en de voorbereiding op de 2e seizoenshelft is dus in volle gang. Dit geldt overigens ook voor veel andere teams die afgelopen week de training alweer oppakten.

De meest gestelde vraag afgelopen zaterdag was natuurlijk: Is er al een nieuwe hoofdtrainer in beeld? Daar kan ik op dit moment nog niet veel anders op zeggen dan dat er gesprekken gevoerd en afwegingen gemaakt worden. Zodra er duidelijkheid is, zult u dat natuurlijk zo spoedig mogelijk vernemen.

Aanstaande zaterdag starten weer de eerste wedstrijden. Ik ga u dan ongetwijfeld weer ontmoeten langs de lijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten