donderdag 4 november 2010

MVV ’27 helpt met 2-0-zege CWO aan periodetitel

30 oktober 2010 | MVV ’27 heeft zaterdag een prima overwinning behaald op koploper NSVV. De ploeg van Pim van der Hoorn won na een 0-0-ruststand uiteindelijk met 2-0 van de ploeg uit Numansdorp. Voor de thee waren beide ploegen vrijwel gelijkwaardig aan elkaar, al waren de betere kansen voor MVV ’27. In de tweede helft deed een rode kaart voor een NSVV-speler het duel kantelen. De thuisclub profiteerde meteen met tussen minuut 70 en 75 treffers van Steven Olsthoorn en invaller Mark Akkerman: 2-0. Laatstgenoemde ontving kort daarna binnen één minuut tweemaal geel dus rood. MVV ’27 kon de 2-0-voorsprong tot het eindsignaal echter eenvoudig consolideren, zodat de tweede seizoenszege een feit werd. MVV ’27 steeg door de zege van plek tien naar plek acht met tien punten uit acht wedstrijden. Door de nederlaag van NSVV ging CWO er overigens met de eerste periodetitel vandoor. Zaterdag gaat MVV op bezoek bij nummer twaalf Rozenburg, dat zaterdag verrassend met 4-0 te sterk was voor VVOR.