donderdag 4 november 2010

Dames MVV '27 ook te sterk voor Maasdijk

1 november 2010 | In hun vijfde competitieduel hebben de Maaslandse dames hun ongeslagen status weten te behouden. Op eigen bodem werd er een 4-1 overwinning tegen de dames uit Maasdijk behaald. MVV begon sterk aan de wedstrijd. Maasdijk nam de aftrap maar de bal werd meteen onderschept en de toon van de wedstrijd was gezet. In de eerste 20 minuten was het eenrichtingsverkeer naar het doel van Maasdijk. De dreiging werd echter niet omgezet in uitgespeelde kansen. De sterk invallende Femke Bol wist MVV uiteindelijk met een afstandshot op voorsprong te zetten. Een moment van onoplettendheid in de Maaslandse defensie leidde er echter toe dat Maasdijk al gauw weer op gelijke hoogte kwam. Dit schudde de Maaslandse dames weer wakker en met een doelpunt vrijwel identiek aan haar eerste bracht Femke Bol de voorsprong weer terug. De tweede helft hield MVV meer rust in hetspel en kwam Maasdijk amper aan spelen toe. Het was Brenda Ham die de 3-1 aantekende en twee minuten later ook de 4-1 het doel binnenliep. Daarna was het voor de thuisploeg een kwestie van rustig de wedstrijd uitspelen. Volgende week staat de topper Honslersdijk op het programma. De winnaar van dit duel zal de koppositie in de competitie pakken.