zondag 28 november 2010

Nieuwe trainingspakken en zege voor Dames 1

21 november 2010 | Dames 1 beleefde zaterdag weer een topdag. In de ochtenduren werden de meiden en de begeleiding van MVV '27 door dameshoofdsponsor John en Yvonne Terlouw van JéTé Woonidee in Maassluis verblijd met nieuwe trainingspakken (zie foto), 's middags pakten ze ook nog eens drie punten. Na een 90 minuten durende thriller uit bij Naaldwijk trokken de Maaslandse dames uiteindelijk toch aan het langste eind. Met een 3-2 overwinning blijven zij zo ongeslagen de ranglijst aanvoeren. MVV '27 was absoluut de betervoetballende ploeg, maar doordat de kansen niet verzilverd werden, bleef het 90 minuten lang een spannende strijd. Het was Selinde Zwaard die de Maaslandse dames op voorsprong zette. De gelijkmaker lag er echter direct na de aftrap al in na een defensieve blunder. Er werd door MVV continue aangevallen, maar het ontbrak deze zaterdag aan scherpte en de goal werdgoed bewaakt door een sterke keepende Naaldwijkse. Hierdoor stond de ruststand slechts op 1-2, een doelpunt wederom van de voet van Selinde Zwaard. De tweede helft was een kopie van de eerste helft. Kans na kans voor de Maaslandse dames, maar geen treffer. Uiteindelijk wist Femke Bol met een prachtig doelpuntbuitenkant voet de voorsprong uit te breiden. Een tegentreffer volgde echter opnieuw vlak na de aftrap. Ballen tegen de lat en millimeters voorlangs zorgden nog voor menig hartverzakking, maar dankzij de vechtlust wisten de Maaslandse vrouwen stand te houden en gingen ze na 90 minuten toch zegevierend het veld af.