zondag 9 juni 2013

Van de voorzitter

Alweer de laatste “Van de voorzitter” van het seizoen 2012-2013.

Ik wil starten met het feliciteren van het comité van Sport&Spel met hun fantastische opbrengst van
€ 67.500,--! Wat een geweldig bedrag voor de goede doelen. Het was een prachtig feest waar zeer veel Maaslanders van hebben genoten.

Ook MVV ’27 kijkt terug op een mooi seizoen. Organisatorisch staan de zaken op de rails. De nieuwe communicatiecommissie startte en dat laat zich terug zien in onze vele media-uitingen. De sponsorcommissie zal u aan het begin van het nieuwe seizoen verrassen met een veranderde entree van de vereniging en geeft daarmee haar visitekaartje af. De technische commissie heeft haar organisatie rond voor het komende jaar en borrelt van de plannen. En, niet onbelangrijk: de evenementencommissie is een feit! Conny Rodenrijs, Carolien Voogt en Danielle Degens nemen de uitdaging op zich om met bestaande en nieuwe activiteiten de gezelligheid bij MVV ’27 nog meer uit te bouwen. Zij kunnen natuurlijk hulp gebruiken, dus schroom niet en meld u aan bij de dames.

Natuurlijk vergeet ik het kampioenschap van onze teams niet: E2, MB1, B1 en ons 1e elftal. Heel goed gedaan, en ik weet zeker dat het kampioensfeest van het 1e niet snel vergeten zal worden.

Wat we ook niet snel zullen vergeten, is de fantastische familiedag! Wat een feest, we hebben met zn allen erg genoten. Een geweldig compliment aan de organisatoren is absoluut op zn plaats. Mooi was het om Joke Rasens en Joop Alsemgeest te mogen eren met de Rien van Eijmeren Award. Twee vrijwilligers die deze award met al hun inzet voor de club meer dan verdiend hebben.

Natuurlijk denk ik ook nadrukkelijk terug aan de periode van januari waarin we gezamenlijk hebben nagedacht over respect binnen het voetbal n.a.v. de dood van grensrechter Richard Nieuwenhuizen. Een heftige periode, die ook voor onze vereniging reden tot bezinning was.

Minder goed nieuws is dat de club financieel niet naar behoren draait. Dit heeft te maken met een aantal flinke tegenvallers. Onze penningmeester wil u daar graag nader over inlichten. Als bestuur hebben we besloten om dit nog voor de zomervakantie te doen en wel op 24 juni aanstaande om 20.00 uur in de kantine. Wij zullen u een voorstel doen tot een extra contributieverhoging. Ik nodig u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. De agenda vindt u op de website en in het clubblad.

U begrijpt dat de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen alweer in volle gang zijn. Er worden nog selectiewedstrijden gespeeld, doeltjes opgeruimd, materialen schoongemaakt en besteld enzovoorts. Heeft u nog een uurtje over, we kunnen uw hulp goed gebruiken.

De website zal in de komende maanden steeds gevuld worden met het actuele nieuws. Op die manier blijft u steeds op de hoogte.

Rest mij om alle vrijwilligers en sponsoren te danken voor hun inzet voor dit seizoen. Zonder uw hulp was het seizoen niet zo mooi geweest!

Ik wens u allen, mocht ik u niet meer ontmoeten, een heel fijne vakantie en zie u graag weer terug aan het begin van het seizoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten