donderdag 6 juni 2013

Transfernieuws MVV ‘27


Met 15 juni in aantocht, de laatste dag waarop transfers in het amateurvoetbal kunnen plaatsvinden, is de transfercarrousel bij MVV ’27 op volle toeren. Van vijf spelers heeft MVV ’27 inmiddels de overschrijvingsformulieren ontvangen. Zij zullen onze selectie vanaf het nieuwe seizoen versterken. De vijf nieuwe spelers, waarvan twee al eerder voor MVV ’27 speelden, zijn:

-          Jeffrey Wupkes, een linksbenige verdediger die overkomt van HVC ’10;
-          Teko Malando, die als keeper de overstap van Vitesse Delft maakt;
-          Robert van Mierlo, die eerder in de jeugd bij MVV ’27 speelde, stapt over van Excelsior Maassluis. Robert kan zowel als in de aanval als op het middenveld uit de voeten;
-          Fabian Vermeer, een middenvelder  die ook de overstap van Excelsior Maassluis richting Maasland maakt;
-          En aanvaller Luigi Botea, die ook van onze Maassluisse buren overkomt en eerder voor MVV ’27 uitkwam. Luigi richt zich bij MVV ’27 niet alleen op een plaats binnen het de selectie, maar zal ook aan de slag gaan als jeugdtrainer.

Tegenover deze nieuwe spelers staan twee spelers die MVV ’27 na dit seizoen verlaten. Zoals eerder gecommuniceerd, verlaat Jesse Lub onze club voor hoofdklasser Nieuwenhoorn  (http://mvv27.blogspot.nl/2013/03/lub-verlaat-mvv-27-na-een-seizoen.html).
Daarnaast verlaat ook Arnoud Katz MVV ’27. Hij gaat zijn geluk beproeven bij Naaldwijk.


In aanloop naar het nieuwe seizoen zullen we de versterkingen uitgebreider voorstellen. Wanneer er de komende dagen nog andere transfers volgen, leest u dat uiteraard op onze website en via onze Facebook- en Twitter-accounts.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten