maandag 24 juni 2013

Selectie-afsluiting 2013, ploeg en speler van het jaar

Afgelopen zaterdag heeft de selectie het seizoen 2012-2013 op grootse wijze afgesloten.
Een door Warbout Rondvaarten georganiseerde en goed verzorgde schuit voer de groep over de Maaslandse wateren die ondanks het weer rustig leken.
Tijdens de boottocht werd de groep verblijd met het leuke nieuws dat Het Haags amateurvoetbal.nl  MVV ’27 had verkozen tot ploeg van het jaar.
Uit handen van John Carlier kreeg de ploeg van afzwaaiend hoofdtrainer Pim van der Hoorn de prijs uitgereikt, een trainingsweekend met twee overnachten inclusief een teambuildingsdag voor 20 personen.
De pret werd alleen maar groter toen Hakan Copur zich ook aan mocht melden omdat hij de verkiezing ‘Beste Voetballer in de Derde Klasse’ gewonnen bleek te hebben. De verrassing bij Hakan was groot, maar de trots was des te groter.
Als vereniging zijn wij hier natuurlijk heel erg trots op!

Na de tocht werd men verwacht in 't Trefpunt waar onder het genot van een hapje en een drankje het afgelopen seizoen nog eens werd besproken. Na dankwoorden voor afzwaaiende mensen en bloemen en cadeaus voor belangrijke betrokkenen zoals onder anderen Jeanette Rodenrijs, die twintig jaar de wastas in de schuur trof, was tegen negenen eenieder verzadigd. De mooie woorden van scheidend trainer Pim van der Hoorn en Alexander Bol deden de aanwezigen goed en al met al was het passend slot op een seizoen van uitersten.
De feestavond werd mede mogelijk gemaakt door BVB Substrates, Westland Bloemen Export (WBE), Trefpunt Party & BusinessEvents en Sport2000 Maassluis waarvoor hartelijk dank!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten