zondag 2 juni 2013

Je zult maar zo’n familie hebben!

.
Wat een feest, de MVV ’27 familiedag!!!
Afgelopen zaterdag was de traditionele familiedag bij MVV ’27 weer een groot succes. Hoewel de weergoden de zon waren vergeten werd er van ’s morgens 12 uur tot aan ’s middags 6 uur druk gevoetbald en vooral veel gelachen. Op alle niveaus werd er gezellig en leuk gespeeld en kon iedereen naar hartenlust alle frustraties van zich afspelen.


Opnieuw werd bewezen dat voetbal een teamsport is en dat, als je maar hetzelfde doel nastreeft, je heel veel kunt bereiken. De  toernooitjes van C /D en daarna (mini) F, E met ouders trainers en leiders  verliepen, vooral ook door het vele werk van het jeugdbestuur, erg gezellig.
  

’s Middags werd door de A/B jeugd en de senioren gespeeld en los van de vele hoogstandjes en het onvolprezen werk van de evenementencommissie, die een geweldige muzikale sfeer had verzorgd, was daar het hoogtepunt van dit toernooi toen Hakan Copur de toekomstige keeper van Feyenoord 1, Maarten de Fockert, wist te verslaan door een bal vanaf zijn eigen “16 “ met een fraaie curve in het kleine goaltje te schieten. Dat penalty's de beslissing moesten brengen in de wedstrijd tussen Team Hakan Boys en Team Yolo (allemaal spelers van de selectie) en uiteindelijk team Hakan deze serie won was eigenlijk maar bijzaak. Hoewel….


Dit team was pas ’s middag gevormd en bestond uit spelers van het eerste , maar ook uit een aantal B2/B3 junioren. Hoe bedoel je familiegevoel?


Om vijf uur mocht onze voorzitter Rita van Hardeveld het buffet openen en het was een geweldig barbecue buffet. Deze evenementen commissie weet wat ze inhuren. In  een woord super.


De glazen bol was voor Cindy Rodenrijs, omdat zij de meeste wedstrijden goed had weten te voorspellen. Zij had zo’n twintig mannen achter zich gelaten.


Nadat ook nog eens de nieuwe vlag was gehesen kon het avond festijn beginnen met als hoogtepunten de Rien van Eijmeren Award en de bekendmaking van de prijswinnaars van het seizoen.
 
Met heel veel waardering voor de bewezen diensten werd de Rien van Eijmeren Award uitgereikt aan Joke Rasens en Joop Alsemgeest en daar keek niemand van op. Hoe bedoel je familie?



Vervolgens was het aan veilingmeester Wim Smit de eer om zoveel mogelijk geld op de begeerde kavels geboden te krijgen. De snelheid zat er goed in en de opbrengst van de gesigneerde shirts, voetbal, make-over, 2 VIP kaarten Feyenoord-Ajax, keepershandschoenen van Maarten de Fockert, VIP middag bij wedstrijd 1e, massage door Egbert van der Worp was uiteindelijk EUR 2.000! Een mooi bedrag wat aan de renovatie en terras kan worden besteed.

Daarna de bekendmaking van de door MVV ’27 leden gekozen kampioenen.
Scheidsrechter van het jaar: Roel Groenewegen nipt voor Michel van Leeuwen en  Rens van Buijten
Recreant van het jaar: Stefan Warbout, die zijn vader en moeder bedankte omdat hij er anders niet geweest was. Bedankt Rick en El!!!!
Talent van het jaar evenals het jaar ervoor : Lourens van Rooijen ( nu wel gaan waarmaken hoor!!!)
Speelster van het jaar werd Karen Krijger, zonder enige discussie stond zij bovenaan.
Speler van het jaarHakan Copur. Wat een toonbeeld van inzet en mentaliteit. Iets minder gele kaarten zou beter zijn. Hopelijk plakt hij er nog een jaartje aan vast.
Trainer van het jaar: Naast Tim Prins, kampioen met E2 en Joost Dijkhuizen ( B1) , voor de tweede keer genomineerd, maar weer net niet geworden was het uiteraard Pim van der Hoorn die deze titel binnen wist te slepen. Een terechte en logische keuze.
Team van het jaar:  Ondanks vele terechte kandidaten werd het eerste team van MVV ’27  gekozen tot team van het jaar.


De avond werd met een spetterend feest afgesloten en zo rond half één konden de vermoeide bestuursleden en het barpersoneel de kantine afsluiten, met een
ZEER VOLDAAN GEVOEL.


Wat een mooie club hebben we toch!!!!!!!!!!




 Meer foto's en filmpje staan op onze website www.mvv27.nl en onze facebookpagina..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten