zaterdag 22 juni 2013

Selectiebijeenkomst MVV '27

Terwijl vandaag de traditionele seizoensafsluiting van de selectie op het programma staat, werd afgelopen donderdag alvast vooruitgekeken naar volgend seizoen. De beoogde A- en B-selectie voor het komende seizoen werden door de technische staf uitgenodigd om alvast over de vakantie heen te kijken en bepaalde afspraken duidelijk te maken. 


Om 20:00 uur was eenieder aanwezig en tot grote schrik van de voorzitter -zij diende namelijk mede te spreken- werd men gesommeerd een stoel uit de kantine mee te nemen en rond de middencirkel van het hoofdveld in een kring plaats te nemen. 


John Emmerig presenteerde daar de nieuwe gezichten en sprak daarbij met niet mis te verstane krachttermen waar de gemiddelde politicus nog een puntje aan kan zuigen. 'Trots zijn om voor MVV '27 uit te komen' leek daarbij de rode draad en het feit dat hij jongens terugzag in de selectie die hij als jeugdtrainer bij de E-pupillen de eerste stappen in het voetbal leerde zetten, had hij als zeer plezierig ervaren. 

Nieuwbakken bestuurslid Technische Zaken Michel Voogt nam hierna het woord over en deed de technische structuur uit de doeken. Slim als Michel is nam hij meteen van de gelegenheid gebruik om de selectie ervan te overtuigen de leemtes in de jeugd wat trainers betreft te vullen, daar de basis van het succes bij de wortels wordt gelegd, de jeugd dus. 


Hoofdtrainer Martin Vermeer stelde zich voor aan de aanwezigen en gaf alvast een voorproefje op zijn visie over voetbal en stelde dat discipline in zijn ogen de sleutel tot succes is. 
Hij werd daarmee in de rug gesteund door de trainer van de B-selectie Jan de Kruif die een weergaloze speech afstak waar gelukkig ook een flinke dosis humor in vervlochten zat. 

Na zoonlief Jelle de Fockert (wellicht de jongste maar zeker niet de minste trainer van het tweede ooit) was het slotakkoord aan voorzitter Rita van Hardeveld, die ondanks het ongemak van een kringgesprek een prima indruk maakte en rake woorden sprak over onze mooie vereniging. Toen tegen de klok van negen al dat gezegd moest worden gezegd was, toog men naar de kantine om alvast aan de nieuwelingen te tonen waar deze vereniging zo bekend om staat; de gezelligste club van de regio en ver daar buiten. 

Klik hier meer foto's van de avond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten